PLATO VÆKSTmidt studietur

Billede 081.jpg
06-12-2010

 

PLATO VÆKSTmidt har netop afsluttet deres PLATO forløb.
Finanskrisen slog til lige da gruppen startede op i januar 2009, og gav nogle andre udfordringer i starten end planlagt. Men gruppen har klaret sig rigtig godt.
Gruppelederne Produktions direktør Kim Brødbæk fra K.P. Komponenter A/S og Regionschef Kim Bak Kristensen fra Carl Ras A/S, får en stor del af æren for et succesfuldt forløb. En deltager udtaler: ”Det har været et fantastisk forløb, styret af nogle utrolige kompetente ledere”. En anden udtaler: ”Jeg er blevet en meget målrettet leder, med en klar vision, og ser nu mest lyst på fremtiden”. Gruppen sluttede deres forløb af med en studietur. Formålet var dels Inspiration og læring om vækstvirksomheders udfordringer, Dels samarbejde med tysk kultur og endelig en fælles afslutning af PLATO forløbet (socialt)
Turen gik til det Sønderjyske hvor vi havde sidste PLATO møde og besøgte 2 tidligere PLATO deltagere Danlamp og Naturmælk. Derefter gik turen til IHK i Flensborg. Næste dag fik vi endnu et indlæg om eksport til Tyskland og besøgte to spændene virksomheder i Flensborg området, for endelig at slutte af med en øl-fest på Hansens Brauerei hvor øl købes i metermål.
Ultimate Web